27 november 2013

Knäck är säkert bra för magen? ^^

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser gott ut, här får du ett tips på en annorlunda knäck med choklad...

Chokladknäck

Ingredienser
35 bitar

1 dl Vispgrädde
1 dl Ljus sirap
1 dl Socker
1 krm Bakpulver
50 g Ljus Choklad


1.Koka upp grädde, socker och sirap i en kastrull och låt sjuda i ca. 15 min.

2.Gör ett kulprov* eller kontrollera med termometer att temperaturen är 120-125°.

3.Rör ned bakpulvret i kastrullen och låt stå någon minut.

4.Bryt blockchokladen i mindre bitar och rör ned dem i smeten.

5.Fortsätt röra tills chokladen smält helt.

6.Häll upp smeten i knäckformar och låt knäcken svalna ordentligt

Häls Veronica

Jenn sa...

Tack Veronica :)

Jenn sa...

Tack Veronica :)